Aerogeneradors

Una de les nostres apostes com a empresa és l’energia eòlica i un dels nostres principals productes són els aerogeneradors a Lleida.

 

Els aerogeneradors de baixa potència són un òptim sistema de generació, però aprofiten un recurs natural més escàs i localitzat que la solar fotovoltaica, per la qual cosa la seva instal·lació ha de venir avalada per estudis i comprovacions prèvies.

 

En gran part de les instal·lacions aïllades o d’autoconsum, es converteix en un complement bàsic per garantir un subministrament energètic més fiable i estable que la sola generació fotovoltaica, ja que, sovint, quan l’un abunda l’altre escasseja i viceversa.

Instalación de aerogeneradores en Lleida

Els rangs de potència en què es mouen aquests aparells van des dels: 400 Wp per a aplicacions principalment nàutiques, càmping, caravaning, ets, fins als 45.000 Wp o fins i tot més, per a sistemes de major potència o fins i tot industrials.

 

Si esteu interessats en muntar una instal·lació d’energia eòlica, pregunteu-nos pels nostres aerogeneradors a Lleida, us donarem tota la informació i us aconsellarem quina és la millor opció en funció de les vostres necessitats. A més a la nostra botiga on line trobaràs els components necessaris. També us convidem a veure algunes de les nostres instal·lacions d’aerogeneradors a Lleida i Osca.