Per que escollir-nos?

Som una empresa en expansió d’energia solar a Lleida i grups electrògens que treballa per solucionar de forma eficient, rendible i ecològica, els problemes de subministrament energètic a llocs aïllats, combinant les fonts energètiques més variades com són: generació per hidrocarburs (grups dièsel o gasolina), fotovoltaica, eòlica o mini hidràulica.

 

I tenim quatre raons principals perquè confiïs en nosaltres per realitzar la teva instal·lació, reparació, manteniment o estudi:

RAPIDESA A LES LLIURAMENTS I EN LA SOLUCIÓ D'INCIDÈNCIES

A SOMA-GENPOWER, empresa d’energia solar a Lleida i grups electrògens, l’agilitat en la gestió i la ràpida resolució d’incidències és clau per mantenir la confiança i el nivell d’estima que els nostres clients ens demostren.

ÒPTIMA RELACIÓ QUALITAT PREU

Compres material d’alta qualitat perquè tots els productes i instal·lacions de SOMA-GENPOWER estan sotmesos a una inspecció òptica, mecànica i elèctrica. A més, aquests articles tenen amplis períodes de garantia.

TRANQUIL·LITAT

Estàs tranquil ja que SOMA-GENPOWER compta amb una dilatada experiència al sector de l’energia. Per això, la companyia garanteix un assessorament professional a tots nivells.

ATENCIÓ PERSONALITZADA

Les teves necessitats estan cobertes ja que a SOMA-GENPOWER la confiança és la base d’una cooperació satisfactòria per a totes dues parts tant a curt com a llarg termini. D’aquesta manera, el nostre personal coneix la teva situació concreta, cosa que ens permet oferir-te un assessorament a mida.