Instal·lació de plaques solars

instalación de placas solares

Des de GenPower treballem amb exhaustivitat en energia solar. Fa anys que treballem en la instal·lació de plaques solars.

Les plaques solars són el component principal en una instal·lació fotovoltaica, instal·lades en exteriors ben assolellats, estan sotmeses a rigoroses variacions atmosfèriques i tot i així són capaços de generar energia durant dècades.

 

Per tot això, a la nostra empresa, seleccionem meticulosament i rigorosament els panells fotovoltaics a instal·lar, controlant la seva qualitat i paràmetres de funcionament, perquè puguis trobar la que necessites per a la teva instal·lació, sigui aquesta per a autoconsum, nàutica o caravaning, per a connexió a xarxa o aïllada, amb cèl·lules fotovoltaiques mono o policristal·lines, a 12V o 24V etc. A Soma-Genpower, treballem amb fabricants de contrastada qualitat per oferir-te la més eficient captació solar i durabilitat amb la menor degradació a través dels anys.

Fabricants amb els que treballem a la instal·lació de plaques solars a Lleida i Osca:

instalación de placas solares
instalación de placas solares
instalación de placas solares

Aplicacions de la instal·lació de plaques solars

La instal·lació de panells solars té diverses aplicacions. La més coneguda pot ser la dels grans parcs fotovoltaics que aboquen la producció a la xarxa elèctrica. Però a més, hi ha altres aplicacions que beneficien particulars i empreses petites:

 

autoconsum solar fotovoltaic per a cases particulars i per a petites empreses

– reg solar, aigua per a bestiar o per a consum humà o bombament solar directe, mitjançant bombes solars fotovoltaiques

energia aïllada de xarxes elèctriques, aplicació en què estem especialitzats

alimentació fotovoltaica de cotxes elèctrics

– i moltes més

 

Realitzem instal·lació de panells solars a Lleida i Osca

 

A GenPower estem especialitzats en instal·lacions de plaques solars a Lleida i Osca. Si esteu interessats en conèixer algunes de les instal·lacions solars fotovoltaiques que hem realitzat visiteu la nostra secció Instal·lacions.