Soma GenPower

GenPower som una empresa familiar que al llarg dels seus més de 50 anys d’experiència sempre ha mantingut un objectiu: “Donar una solució personalitzada i adaptada a les necessitats energètiques dels nostres clients”.

 

A la nostra tasca diària, el client és el seu centre, buscant l’excel·lència del dia a dia, mitjançant la contínua actualització dels nostres productes i serveis, personalitzant les solucions en base a cada necessitat de consum.

GenPower Energía solar en Lleida

La nostra missió empresarial és: Facilitar la pròpia generació d’energia elèctrica a qualsevol lloc i situació. Aquesta missió es plasma tant en situacions aïllades de la xarxa elèctrica com per als sistemes moderns i eficients d’autoconsum connectat a la xarxa.

 

Entre els valors que cal destacar de GenPower, podem dir que les nostres decisions i actuacions es basen en el respecte, l’honestedat i la coherència.

RESPECTE PEL NOSTRE ENTORN SOCIAL I AMBIENTAL

La sostenibilitat i eficiència a les instal·lacions així com el respecte pel medi ambient on hauran d’actuar, és una qüestió que sempre hem tingut present i que s’ha plasmat la nostra tasca diària.

HONESTITAT AMB ELS NOSTRES CLIENTS, PROVEÏDORS I COL·LABORADORS

Això és vital per mantenir i augmentar els vincles amb els nostres clients i col·laboradors de sempre i amb els nous arribats, de manera que; juntament amb un bon producte, es converteix en la clau de la longevitat i el dinamisme empresarial.

COHERÈNCIA AL NOSTRE TREBALL DIARI

El que es pensa, el que es diu i el que es fa, formen un producte final, que, si és coherent, té el valor afegit de la satisfacció plena del client, i per tant la seva fidelització, a la qual nosaltres sempre hem respost amb la mateixa moneda.

FORMACIÓ CONTINUADA I INCORPORACIÓ DE NOVES TECNOLOGIES

“Renovar-se o morir” diu el saber popular; i això és el que contínuament fem, sense oblidar els qui som ni d’on venim, i sobretot, on ens dirigim, ja que en un món tan canviant i tecnificat, és imprescindible estar al dia, per poder oferir sempre el millor servei, juntament amb el millor dels productes.

ADAPTABILITAT

ELECTRICITAT SOMA, S.A. no és una empresa que es dedica a la fabricació en cadena de sistemes de producció elèctrica; no, no som una empresa: pret a porter, som artesans, sastres de l’energia que fem a mida del nostre client, un vestit, en el qual se senti còmode i funcional, obtenint també un alt nivell d’eficiència i estalvi energètics.

EXCEL·LÈNCIA EN EL TREBALL I ESMERADA ATENCIÓ AL CLIENT

Aquesta no necessita carta de presentació, ja que és la clau de claus de l’èxit empresarial, i això a SOMA ho sabem i intentem dur-ho contínuament a la pràctica, perquè qualsevol ho pugui experimentar en primera persona.