Servei tècnic

Des de Genpower prestem servei tècnic a tot el territori nacional a diferents àrees que van des de la instal·lació, al manteniment com a la reparació d’equips. A més a més, tenim un servei tècnic reconegut per la seva qualitat i oferim estudis de viabilitat i eficiència energètica.

Donar un bon servei tècnic és fonamental a l’hora de créixer com a empresa i en coneixement de les pròpies habilitats i del mercat. És per això que per a nosaltres és un pilar fonamental, ja que vendre, per tot arreu es ven, i moltes vegades la competència és veure qui ven més barat, però el servei tècnic de qualitat, és el que marca la diferència amb qualsevol altre competidor, en un sector tan complex com el de la generació, emmagatzematge i distribució energètiques, és més important el servei que uns eurets de menys a l’hora d’adquirir un producte o instal·lació.

Per això des d’Electricitat SOMA-GENPOWER, ens mantenim al dia quant a productes i tecnologies noves o renovades, per poder oferir un servei tècnic d’avantguarda, a l’alçada dels nous i diferents reptes que el mercat tecnològic i energètic ens van proposant a cada nova instal·lació.

El nostre servei tècnic abasta tot el territori espanyol, atenent directament des de la nostra central les zones més properes a aquesta a través dels nostres tècnics especialitzats en electro-mecànica; a zones allunyades, el nostre servei tècnic es realitza a través de convenis amb tallers i serveis tècnics oficials dels diferents llocs de la nostra geografia, per així poder atendre tothom amb la promptitud i el servei que ens caracteritza des de fa ja molts anys.

 

Per nosaltres és tan important, tenir un bon producte, com una bona assistència tècnica i servei postvenda.