instalación de placas solares en Lleida y Huesca

Electricitat Soma-GenPower: experts en la instal·lació de plaques solars a Lleida i Osca

En aquesta publicació ens agradaria parlar-vos una mica de la història de la nostra empresa i de com, després de més de 50 anys de funcionament, hem arribat a especialitzar-nos en la instal·lació de plaques solars a Lleida i Osca i la resta de la península.

Els inicis d’ Electricitat SOMA, SA

 

Electricitat SOMA, SA , comença el seu camí a principis de l’any 1962 a Tamarite de Litera (Osca) com a taller mecànic de reparació d’automòbils, encara que gradualment es va especialitzant en la part elèctrica dels mateixos, arribant a ser conegut a tota la comarca com taller especialitzat en electricitat de l’automòbil . Els nostres principis estaven allunyats de la instal·lació de plaques solars, en aquells moments, ni se sospitava l’abast que tindria l’energia solar al nostre país.

A mitjans dels 70, SOMA deixa definitivament l’electricitat de l’automòbil i es dedica a obres d’electrificació pública , realitzant obres d’enllumenat públic a pobles de la comarca de la Llitera, a Osca, Aragó i Catalunya en general. Així que comencem a dedicar-nos a la instal·lació de solucions elèctriques de gran envergadura.

 

instal·lació de plaques solars a Lleida i Osca

 

És a l’època dels 80 i 90 quan, gràcies a l’experiència adquirida en aquest camp, s’observa la necessitat de fer accessible el subministrament elèctric a totes les zones que ho requereixin, més enllà de l’abast de les companyies elèctriques oficials. D’aquesta manera, sorgeix la iniciativa d’instal·lar subministraments autònoms al lloc on sigui necessari, independentment del remot i aïllat que aquest pugui estar. En aquests anys encara estem lluny que l’ energia solar fotovoltaica , mitjançant una instal·lació de plaques solars , cobreixi les necessitats d’aquestes zones allunyades del subministrament elèctric com ara, però treballàvem amb les darreres solucions del mercat en instal·lacions d’electrificació aïllada .

 

La nostra aposta per l’energia solar i la instal·lació de plaques solars

 

Arribat el segle XXI, les energies renovables comencen a ser un tema de recerca, es creen les primeres plantes fotovoltaiques, i es comença a donar una empenta legal a les instal·lacions de plaques solars i altres energies renovables, però arriba la crisi i tot es paralitza una mica. A més, en els primers moments no estava clar l’eficiència que podien tenir, i la composició de les plaques solars les feia massa cares per a la seva instal·lació a nivell domèstic, però a Electricitat Soma Genpower vam decidir investigar i aprendre tot el possible, mantenint-nos informats de totes les novetats en el sector de les renovables i de la instal·lació de plaques solars .

Amb el pas dels anys el progrés científic i tecnològic ens ha permès avançar cap a un món més sostenible i cap a la producció d’energia elèctrica gràcies a fonts renovables, i ha contribuït que actualment ja es puguin produir panells solars molt més eficients . Això juntament amb l’empenta que han suposat algunes lleis encaminades a augmentar l’ús de l’energia solar a tots els nivells, ens ha fet que moltes persones tant a nivell domèstic com industrial, optin per una instal·lació de plaques solars per estalviar a la factura de la llum i sumar-se a l’ autoconsum fotovoltaic .

I Electricitat Soma Gen Power va apostar des del primer moment per aquesta realitat ja que vèiem que ens encaminàvem cap a un moment important per a les energies renovables en general i l’ energia solar fotovoltaica en particular.

I per això hem dedicat els nostres esforços a especialitzar-nos en els sistemes d’autoconsum fotovoltaic i la instal·lació de plaques solars a Lleida i Osca , però també en instal·lacions d’energia eòlica a diferents zones de la península, i en els sistemes d’electrificació aïllada , aplicant, ara sí, el que sabem de l’energia solar i la instal·lació de panells solars a aconseguir que aquestes zones allunyades de la xarxa elèctrica tinguin accés a l’electricitat gràcies a l’ energia solar fotovoltaica ia l’ energia eòlica .

 

Electricitat Soma Genpower actualment

 

Avui dia Electricitat Soma Genpower, és una empresa en expansió (nacional i internacional), amb gran quantitat d’experiència adquirida i renovades energies, que treballa per solucionar de forma eficient, rendible i ecològica els problemes de subministrament energètic a llocs aïllats, combinant les fonts energètiques més variades com són: generació per grups electrògens (grups dièsel o gasolina), fotovoltaica, eòlica o minihidràulica . Prestant també molta atenció a les noves tecnologies i matèries energètiques emergents, per integrar-les al nostre ampli repertori d’instal·lacions quan compleixin les bàsiques regles de fiabilitat i sostenibilitat que caracteritzen la nostra tasca empresarial.

instal·lació de plaques solars a Lleida i OscaI per descomptat ens hem especialitzat en els sistemes basats en les energies renovables a nivell domèstic i industrial, convertint-nos en una fiable empresa instal·ladora de plaques solars a Lleida i Osca , aconseguint altres zones de la península per a tot tipus de clients, coneixedors de la legislació de cada zona i usant materials de qualitat i personal format i especialitzat en la instal·lació de plaques solars i de sistemes d’autoconsum fotovoltaic .

Electricitat Soma Genpower treballa en col·laboració amb altres empreses del seu sector, amb les quals manté estrets vincles tècnics i comercials, cosa que permet atendre els nostres clients d’una manera ràpida, còmoda i eficaç, oferint tota l’experiència i qualitat que sempre hem pretès que fos el nostre distintiu empresarial. I oferim un servei postvenda molt valorat pels nostres clients.

Electricitat Soma Genpower és, a més, propietària de la marca Genpower Generators , una gamma de generadors elèctrics de totes les potències i característiques, i de la botiga on line Solar Soma on trobareu tot el necessari per a la seva instal·lació elèctrica, a més dels nostres generadors i de el necessari per a una instal·lació denergia solar, incloent panells solars de la millor qualitat.

Oberts sempre al futur i als seus nous reptes, esperem assolir el nostre ideal de continuar renovant-nos constantment per poder oferir sempre el més net i eficient sistema energètic per a totes les necessitats, inclosos els sistemes aïllats o d’emergència.

 

Electricitat Soma Genpower som empresa instal·ladora de sistemes fotolvotaics i plaques solars a Lleida i Osca . Us convidem a conèixer algunes de les nostres instal·lacions a l’apartat instal·lacions de la nostra web, i ens posem a la vostra disposició per a qualsevol consulta que vulgueu fer-nos sobre algun dels nostres serveis, us atendrem sense compromís.

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.