Tipus d'instal·lació

Instal·lació d'autoconsum solar fotovoltaic amb moneder solar

Localització

Urgell (Lleida)

Posada en marxa

Juny 2024

Category
Autoconsum d'energia solar fotovoltaica a comunitats de propietaris, Autoconsum solar fotovoltaic domèstic i residencial, Moneder solar
INSTAL·LACIÓ D’AUTOCONSUM SOLAR DOMÈSTIC DIRECTE AMB DIVERSOS CONSUMIDORS I MONEDERO SOLAR

 

Encara que estem al sector de les renovables des de fa moltes dècades, cada dia que passa, apareix una cosa que encara no havíem fet mai abans; el que dóna raó de com és de dinàmic aquest sector en què ens trobem. La instal·lació que avui us presentem, és una instal·lació d’autoconsum solar fotovoltaic a Lleida que té la característica de compartir la producció del camp fotovoltaic instal·lat a la casa residencial, amb 4 cases més de la propietat, dues són cases de turisme rural. Tot això es pot fer gràcies al moneder solar de FENIE ENERGIA, que aprofita tota la producció d´excedents que genera la planta per compartir-la amb la resta de consums. És un sistema intel·ligent de repartiment i consum de l’energia elèctrica produïda per una instal·lació d’autoconsum solar fotovoltaic, que podrà abastir diversos comptadors de la propietat; per això s’ha de dimensionar al màxim possible la instal·lació del camp solar fotovoltaic, per generar la major quantitat possible d’excedents i així proveir al màxim tot el conjunt de consums.

 

Quan parlem d’autoconsum solar fotovoltaic amb moneder solar, el límit que generalment ens trobem a la instal·lació i dimensionament del camp solar, és la disponibilitat de superfície suficient i de qualitat; si bé a Lleida i rodalies, tenim sol en quantitat i qualitat, si no tenim prou espai, no podrem arribar a cobrir tot el que voldríem, sobretot si tenim només una instal·lació de plaques per repartir entre diversos consums.

 

A Lleida s’han instal·lat molts sistemes d’autoconsum solar fotovoltaic en els darrers anys, de manera que s’ha afavorit molt el consum energètic K0, que és el sistema de consum d’energia més eficient, raonable i sostenible, ja que el transport fa que hi hagi moltes més pèrdues i se n’encaresca el consum final.

 

Elements de la instal·lació

 

    • 38 panells solars de 550Wp
    • Inversor trifàsic de xarxa de 20 kW
    • Sistemes de control i monitorització de la instal·lació.

 

A Electricitat SOMA-GENPOWER  som instal·ladors de plaques solars a Lleida, Osca i resta d’Espanya .

 

Estàs interessat en una instal·lació solar fotovoltaica residencial compartida ? Revisa la nostra secció d’ instal·lacions  o posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.

 

A més et convidem a conèixer la nostra botiga on line de grups electrògens .