Genera 2024: Fira internacional d’Energia i Medi Ambient

Els dies 6, 7 i 8 de febrer passats es va celebrar a Madrid Genera 2024 , la Fira Internacional d’Energia i Medi Ambient, fira dirigida a un ampli col·lectiu de professionals relacionats amb el món de l’eficiència energètica i les energies renovables en el compromís cap a la neutralitat climàtica. I per això Electricitat Soma Genpower va estar allà com a empresa instal·ladora de sistemes d’energia especialitzada en instal·lacions d’electrificació aïllada i instal·lacions d’energies renovables com a sistemes d’autoconsum solar fotovoltaic  o energia eòlica .

Com a mostra de la importància creixent del sector de renovables, aquest any Genera ha batut rècords amb un increment del 25% en el nombre d’empreses, assolit els 500 expositors presents a la fira que desplegaran les seves novetats en una superfície d’exposició que arribarà fins als 24.000m2 als pavellons 9 i 10 d’IFEMA Madrid i les jornades tècniques al Centre de Convencions Nord. El punt fort de la fira és la presència d’expositors de fins a 23 nacionalitats que porten les darreres novetats al sector energètic, inclòs tot allò referent a les instal·lacions d’autoconsum solar , els sistemes més utilitzats actualment dins de les energies renovables.

Electricitat Soma Genpower va acudir a Genera 2024 amb l’objectiu de conèixer les darreres tendències i novetats nacionals i internacionals al món de l’energia per poder oferir als nostres clients les millors solucions segons les seves necessitats. També vam poder visitar els nostres actuals proveïdors de material i conèixer-ne de nous i les darreres novetats en panells solars i altres materials necessaris per a les instal·lacions de plaques solars que realitzem a Lleida, Osca i la resta de la península. I a més vam tenir el plaer d’acudir a diferents ponències on s’han tractat avenços i nous models innovadors, eines i aplicacions tecnològiques emergents, projectes de transició energètica i descarbonització, novetats cap a l’emmagatzematge d’energia o l’avenç cap a l’energia neta, sostenible i renovable.

En resum podem dir que ha estat molt inspirador i que hem tornat a casa amb noves idees i interessants coneixements que podrem aplicar a les properes instal·lacions de plaques solars que realitzem per als nostres clients a Lleida i Osca, i per a altres instal·lacions de sistemes basats en les energies renovables.

 

 

Si esteu interessats en conèixer la nostra feina i com implementem les darreres novetats en els nostres sistemes d’autoconsum solar fotovoltaic i altres sistemes d’energia us convidem a visitar la nostra secció d’ instal·lacions .

A Electricitat Soma Genpower som una empresa especialitzada en la instal·lació de plaques solars a Lleida i Osca , i treballem perquè els nostres clients treguin el màxim partit de l’ autoconsum solar fotovoltaic . Contacta amb nosaltres si estàs pensant en realitzar una instal·lació de panells solars o necessites assessorament per a una instal·lació aïllada de la xarxa elèctrica .

Et convidem a més a visitar la nostra botiga on line de components per a instal·lacions elèctriques, Solarsoma , especialment per a instal·lacions de panells solars i especialitzats en grups electrògens de la nostra pròpia marca.

 

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.